Μετακομίσεις οικοσυσκευών

 

Μετακόμιση

Η Partner Express Μεταφορική μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά τις οικοσυσκευές σας, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε οποιοδήποτε σημείο σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συσκευάζουμε και μεταφέρουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού σας (τραπεζαρία σαλόνι κρεβατοκάμαρα ηλεκτρικές συσκευές πιάνο) στον τελικό προορισμό με αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση στο σημείο που μας υποδεικνύεται.

Για την μεταφορά των ρούχων προσφέρουμε ειδικές χάρτινες ντουλάπες με ενσωματωμένες κρεμάστρες. Η εταιρία επίσης παρέχει δύο ανυψωτικά μηχανήματα έως 35 μέτρα ύψος (9 ορόφων) για να γίνεται η μετακόμιση σας κατευθείαν από το μπαλκόνι στο φορτηγό με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα.

 

 

 

Με το κλειδί στο Χέρι

 

Με το κλειδί στο χέρι

Επίσης αναλαμβάνουμε σύγχρονες μετακομίσεις. Αυτό σημαίνει πλήρης ανάθεση σε εμάς της μετακομίσεις σας χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε το χρόνο σας.

Παρέχονται δωρεάν σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Το προσωπικό που εργάζεται στην εταιρία μας είναι μόνιμο και εξειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσυσκευών.

Θα λύσουμε το πρόβλημα της μετακόμισης σας γρήγορα, πάντα με υπευθυνότητα και την με πιο φιλική εξυπηρέτηση.